Gratis inloopspreekuren in de Week van de Overgang

Van 9 tot en met 15 april vindt de Week van de Overgang plaats. Een landelijk initiatief dat het taboe rond deze levensfase moet wegnemen. Samen met Henriëtte Bottema, houden we daarom op 9 en 11 april een gratis inloopspreekuur. Vrouwen kunnen dan vrijblijvend informatie krijgen over overgangsklachten.

Het inloopspreekuur is geen intakegesprek, maar een laagdrempelige manier om te weten te komen wanneer je eigenlijk in de overgang bent en wat er dan met je lichaam en geest gebeurt en hoe wij jou zouden kunnen helpen.

De gratis inloopspreekuren vinden plaats op 9 april van 15.00 tot 20.00 uur in de praktijk van Henriëtte Bottema, Panjerdweg 9 in Koekange en op 11 april van 13.00 tot 16.00 uur bij Amanda Oldenburger aan de Burg. Tonckensstraat 11 in Zuidwolde. Vooraf aanmelden is nodig, via h.bottema@careforwomen.nl of a.oldenburger@careforwomen.nl.

Graag tot dan!