Over Care for Women

Care for Women is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en het hormonale systeem in het bijzonder. Al sinds 1997 houdt Care for Women zich bezig met overgangsklachten, menstruatieproblemen, zwangerschap, anticonceptie, borstkanker, hart- en vaatziekten etc.

Care for Women zet zich al jaren in om vrouwen en de medische wereld te laten inzien dat het vrouwenlijf een andere benadering nodig heeft dan een mannenlijf. Wat bij mannen werkt, hoeft niet automatisch ook bij vrouwen te werken. Bij vrouwen hebben we te maken met een complex hormoonstelsel, dat ook invloed heeft op ziekten en de effecten van behandelingen.

De hiervoor in vrouwengezondheid opgeleide Care for Women specialisten zijn er dan ook speciaal voor jou, als het gaat om vragen en klachten die met hormonen te maken hebben. Zij helpt jou de overgangsklachten te verminderen, PMS onder controle te krijgen of je zwangerschapswens te vervullen. Bovendien is de Care for Women specialiste zelf vrouw, en weet zij als geen ander waar je mee te maken kunt krijgen. Samen met jou gaat ze op zoek naar een passende behandeling voor je klachten.