Ik ben blij deze stap genomen te hebben…ik voel me zo veel beter!

“Ik heb contact opgenomen met Care for Women omdat ik al een paar jaar (psychische) klachten heb en dan vooral in de week voor de menstruatie. Denk hierbij aan: zuurbranden, dove vingers, malen in het hoofd, lichte buikpijn, rugpijn, vergeetachtigheid, slapeloosheid. Ik ben hiervoor naar de huisarts geweest en heb gevraagd of dit misschien met de overgang te maken kon hebben. Voor de overgang vond zij mij te jong (ben 44 jaar) en stuurde me naar huis. Op eigen initiatief doorverwezen naar de gynaecoloog om verder te onderzoeken. Mijn vraag om mij te prikken op de overgang werd weg gewimpeld. Steeds weer werd ik naar huis gestuurd met de mededeling dat ik of te jong was en dat de waardes zeker hoger waren dan 10 jaar geleden, maar dat er geen bloed geprikt werd.

Toen het eind 2016 zo donker was in mijn hoofd heb ik Care for Women gebeld om een afspraak te maken. bij het eerste consult stapte ik naar buiten met het gevoel dat ik gehoord werd. Mijn klachten werden serieus genomen. ik heb supplementen meegekregen met de info dat het binnen 3 weken zou moeten werken en ik zeker resultaat moest voelen.

na 2 weken voelde ik al dat het werkte. Wat een opluchting! en wat een fijn gevoel! ik ga fluitend door de menstruatieperioden en mijn negatieve gedachtes kan ik “parkeren”. Ik ben nu bijna 3 maanden verder en ik voel me goed. Ik heb 3 consulten gehad, er is geprikt op suiker, cholesterol en bloeddruk is gemeten. Alles was in orde. Waarschijnlijk toch al het voorstadium van de overgang.

Deze supplementen zijn een goede zet geweest. Samen met mijn kruidenthee, (nog) meer beweging en (nog) meer op mijn voeding letten merk ik zeker verschil. Ik ben blij deze stap genomen te hebben……ik voel me zo veel beter!”

Vrouw, 45 jaar 13 december 2017