Pas bevallen

Geweldig, net bevallen van een prachtige zoon of dochter. Heerlijk genieten op die veel besproken ‘roze wolk’… maar wat nou als die wolk minder roze is dan je had gedacht?

Als het einde van je zwangerschap nadert, weet je dat er iets aan gaat komen waar elke moeder doorheen moet. De bevalling… Dat is dan ook waar jij je op voorbereid, maar hoe we ons na de bevalling voelen vertelt niemand je.

Nieuwe situatie
Je hormonen gieren door je lichaam, je moet wennen aan de nieuwe situatie, misschien huilt je baby wel erg veel, heb je weinig hulp en steun uit de omgeving, breken de slapeloze nachten je op of moet je vreselijk wennen als je weer moet werken.

Dit is allemaal heel normaal, alleen wordt er niet veel over gesproken. Je bent immers dankbaar met je gezonde kindje en wilt dus niet klagen dat je het zwaar hebt.

Zoek hulp
Vooral déze periode is het erg belangrijk dat jij ook goed voor jezelf zorgt! Want alleen als jij je goed voelt, kun jij goed voor je baby zorgen. Zit jij niet lekker in je vel en weet je niet hoe je uit deze neerwaartse spiraal moet komen, maak dan een afspraak en zorgen we er samen voor dat jij weer beter in je vel komt te zitten.